Επιστροφές προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών

 

Ως μέλος της IMEL E.E.  έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, εάν η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η ομάδα της IMEL E.E. προσπαθεί να μην αποστέλλει προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στα ποιοτικά κριτήρια της ομάδας μας!

 

Προκειμένου να αποφύγετε το κόστος επιστροφής, παρακαλούμε σκεφτείτε επίσης άλλες εναλλακτικές πριν επιστρέψετε τα προϊόντα όπως το να τα χρησιμοποιήσετε ως δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Αφού παραλάβετε το προϊόν, έχετε εκ του Νόμου το δικαίωμα να το υπαναχωρήσετε (πάντα αιτιολογημένα) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα  επιστροφής. Επικοινωνήστε με την IMEL Ε.Ε.  για να μπορέσετε να επιστρέψετε το προϊόν. Αφού ελέγξουμε το αίτημα επιστροφής θα σας στείλουμε ένα e-mail επιβεβαίωσης.

 

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην IMEL Ε.Ε. μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα κατά την οποία γνωστοποιήσατε στην εταιρεία τη θέλησή σας να υπαναχωρήσετε, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς. Αφού παραλάβουμε το προϊόν εκτιμούμε την κατάστασή του και κρίνουμε αν μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση του. Για παράδειγμα, μη χρησιμοποιημένες αντλίες και σφραγισμένες συσκευασίες

 

Θα παρακαλούσαμε τα προϊόντα να είναι μέσα σε ξεχωριστή συσκευασία για την προστασία τους κατά τη μεταφορά προς εμάς.

 

Για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να αποστείλετε την επιστροφή σας καλώντας τη Speedex courier ώστε να παραλάβουνε την επιστροφή σας. Σας υπενθυμίζουμε πώς μπορείτε να αποστείλετε την επιστροφή σας στο χώρο μας με όποιο τρόπο εσείς θεωρείτε σωστό. Η επιλογή του τρόπου επιστροφής δεν είναι δεσμευτική και επιτακτική!

 

Επίσης, δεν επιστρέφονται προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτετε εσείς ή στην περίπτωση εξατομικευμένων προϊόντων.