Πληροφορίες Παράδοσης

• Εσωτερικό:


Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται το πολύ σε 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες (εντός Αττικής) και από 5 έως 6 εργάσιμες ημέρες (εκτός Αττικής) με τη συνεργαζόμενη Speedex courier,  εφ 'όσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.

Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές  μπορεί να φτάσει μέχρι 7 εργάσιμες μέρες.

Αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 3 κιλά η αποστολή γίνεται μέσω Πρακτορείου Μεταφορών για την επαρχία (θα ενημερώνεστε για το κόστος ανάλογα του βάρους).

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες χρόνου παράδοσης.


Αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 50€ επιβαρύνεστε με 5€ έξοδα αποστολής, ενώ από 50€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν όπου και αν είστε εντός Ελλάδος.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα συνεργαζόμενα courier ή οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα στο χρόνο παραλαβής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλ: 210-9709788 ή στο e-mail: info@imel.gr


• Εξωτερικό:

Εκτελέσεις και παραδόσεις παραγγελιών μέσα από το e-shop της Imel μπορούν να γίνουν, μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal και σε συνεννόηση για τη μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα μεταφοράς.


• Παραλαβή από το κατάστημά μας:

Μπορείτε να παραλάβετε τα παραγγελθέντα προϊόντα από το κατάστημά μας *  σε τιμές e-shop, κατόπιν επιβεβαίωσης για το υπάρχον stock.


 

   * Κατάστημα Imel Professional
  Θεσσαλονίκης 101, 18346, Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα.

  Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:

 

  Δευτέρα - Παρασκευή

 

  08:00 - 16:00

 

 

IMEL LTD