Ιδιωτικές Ετικέτες
Φίλτρα Αναζήτησης
  • Τιμή
    € -
imel_dry_oil
Imel olive

Ιδιωτικές Ετικέτες

Ιδιωτικές Ετικέτες

Η ImelProfessional ιδρύθηκε το 1986, θέτοντας ως κύριο στόχο της την παραγωγή και εμπορία επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών & σώματος. Χάρη στην αφοσίωση των ιδρυτών της και των καταξιωμένων επιστημονικών συνεργατών της, γρήγορα εδραιώθηκε στoν χώρο της κοσμετολογίας.

Βασικός αλλά και διαχρονικός στόχος της imel είναι η παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Η ImelProfessional διαθέτει μια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς για την καθημερινή φροντίδα:

  • αφρόλουτρα,

  • κρεμοσάπουνα χεριών

  • μαλακτικές κρέμες μαλλιών,

  • κρέμες σώματος

  • ζελέ απολέπισης σώματος

Σε συσκευασία από 30ml έως 4lt ή σε μπιτόνια 30lt.

Έχοντας αναπτύξει ένα καλά στελεχωμένο εργαστήριο και διαθέτοντας την τεχνογνωσία, η ImelProfessional επεκτάθηκε στην παραγωγή καλλυντικών Φασόν & Ιδιωτικής Ετικέτας.

Τα επαγγελματικής απόδοσης προϊόντα της ImelProfessional αξιοποιούν στο μέγιστο πιστοποιημένα οργανικά συστατικά όπως το ελαιόλαδο, τις πρωτεΐνες μεταξιού, το έλαιο Argan και το έλαιο Macadamia, με το ελάχιστο των χημικών ουσιών για πιο φυσικά υγιή μαλλιά και μεγαλύτερης διάρκειας χρώμα.

Ομαδική συνεργασία

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της ImelProfessional στηρίζει τους πελάτες της από το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης μιας καινοτομικής φόρμουλας με βάση συγκεκριμένο συστατικό ή συγκεκριμένες απαιτήσεις, μέχρι την επιλογή μιας ελκυστικής συσκευασίας και τον σχεδιασμό της ετικέτας, εωσότου  να ικανοποιήσουμε πλήρως όλες τις προσδοκίες των πελατών μας.

Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης είναι επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων. Οι χημικοί στα εργαστήριά μας υποβάλλουν συνεχώς τεστ σταθερότητας των προϊόντων, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι διατηρείται πάντα η βέλτιστη ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα.

Διασφάλιση Ποιότητας

Η ImelProfessional έχει την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων καθώς πληρεί τις προδιαγραφές του ISO 22716:2007 (Cosmetics – Good Manufacturing Practices).

Συσκευασία & Σχεδιασμός ετικέτας

Η ομάδα Marketing της ImelProfessional συνεχώς αναζητά όλες τις νέες τάσεις στη συσκευασία, έτσι ώστε να είναι σε θέση να σας προτείνει το πιο κομψό πακέτο με το χαμηλότερο κόστος. Επίσης το δημιουργικό μας τμήμα θα συνεργαστεί μαζί σας για να σχεδιάσετε τις ετικέτες των προϊόντων σας όπως ακριβώς τις έχετε οραματιστεί.

Αποθήκευση & Έγκαιρη παράδοση

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στους πελάτες μας σύμφωνα με τις δικές τους υποδείξεις. Επίσης αντιλαμβανόμαστε ότι το να έχετε εγκαίρως τα προϊόντα σας παραδοτέα είναι μείζονος σημασίας για την επιχείρησή σας. Εμείς μπορούμε να σας στηρίξουμε διατηρώντας στις εγκαταστάσεις μας ένα απόθεμα ασφαλείας έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την βέλτιστη αναπλήρωση του.

Κρατάμε απόρρητες και ασφαλείς τις καινοτόμες φόρμουλες ή τις συνταγές σας

Τηρούμε εμπιστευτικότητα όσον αφορά τις καινοτόμες φόρμουλες, τις συνταγές, τις προδιαγραφές της παραγωγικής διαδικασίας, ή τον σχεδιασμό των προϊόντων σας, εξασφαλίζοντας να παραμένει πάντα στην ιδιοκτησία σας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν παράγουμε ταυτόσημες συνταγές για άλλους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Ιδιωτικές ετικέτες, Private Labels