ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Η Imel Professional ιδρύθηκε το 1986, θέτοντας ως κύριο στόχο της την παραγωγή και εμπορία επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Χάρη στην αφοσίωση των ιδρυτών της και των καταξιωμένων επιστημονικών συνεργατών της, γρήγορα εδραιώθηκε στην χώρο της κοσμετολογίας.

 

Βασικός αλλά και διαχρονικός στόχος της Imel Professional είναι η παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

 

Η Imel Professional διαθέτει μια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς για την καθημερινή φροντίδα (αφρόλουτρα, κρέμες σώματος κλπ), καθώς και επαγγελματικές βαφές μαλλιών σε 115 αποχρώσεις. Μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επεκτείνει το αποτέλεσμα του χρώματος προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα.
 

Ένα πρωτοποριακό σύστημα βαφής που εξασφαλίζει:
 

- Μέγιστη διάρκεια χρώματος

- Μέγιστη λάμψη
 

- Μέγιστη κάλυψη των λευκών μαλλιών
 

- Μέγιστη ομοιογένεια και πιστότητα του αποτελέσματος
 

Σαμπουάν, μαλακτικές κρέμες μαλλιών, μάσκες μαλλιών και serum επανόρθωσης.

 

Τα επαγγελματικής απόδοσης προϊόντα της Imel Professional αξιοποιούν στο μέγιστο πιστοποιημένα οργανικά συστατικά όπως το ελαιόλαδο, τις πρωτεϊνες μεταξιού, το έλαιο Argan και το έλαιο Macadamia, με το ελάχιστο των χημικών ουσιών για πιο φυσικά υγιή μαλλιά και μεγαλύτερης διάρκειας χρώμα.

 

Η Imel Professional έχει την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων καθώς πληρεί τις προδιαγραφές του ISO 22716:2007 (Cosmetics – Good Manufacturing Practices).Για πληροφορίες Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 210 97 097 88 fax: 210 97 631 90.